6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΟΣΚΙΑ
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατασκευάζουμε για εσάς τα ξύλινα κιόσκια που ονειρεύεστε.
 

Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, κατασκευάζει ξύλινα κιόσκια για οικίες, επαγγελματικούς χώρους αλλά και εξοχικά.

Στην WOODISLAND μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα μοντέρνο ξύλινο κιόσκι το οποίο θα προσθέσει μια όμορφη αύρα στο χώρο σας ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ένα σημείο χαλάρωσης για εσάς την παρέα και την οικογένειά σας.

Το συνεργείο της WOODISLAND είναι πλήρως εξειδικευμένο πάνω στο αντικείμενο της κατασκευής όσον αφορά και τα ξύλινα κιόσκια και έτσι μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων σε πολύ οικονομικές τιμές.

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.