6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατασκευάζουμε για εσάς τα ξύλινα υπόστεγα που ονειρεύεστε.
 

Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων υπόστεγων έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες έργα μέχρι τώρα και έχοντας αφήσει όλους τους πελάτες της ευχαριστημένους με την δουλειά της. Η Woodisland έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει διαφόρων ειδών υπόστεγα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα γούστα σας.

Στην WOODISLAND μπορούμε να αναλάβουμε την σχεδίαση και την κατασκευή μεγάλης γκάμας υποστέγων από ξύλο με μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό.

Για την κατασκευή των ξύλινων υποστέγων χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά ώστε όλα τα υπόστεγα μας να έχουν αντοχή στον χρόνο και να είναι ασφαλής. Στην Woodisland μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες αλλά και ποιοτωτικές λύσεις για το ξύλινο υπόστεγο που επιθυμείτε να κατασεκυάσετε.  

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.