6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατασκευάζουμε για εσάς τις ξύλινες σκεπές που ονειρεύεστε.
 

Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων σκεπών έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες έργα μέχρι τώρα και έχοντας αφήσει όλους τους πελάτες της ευχαριστημένους με την δουλειά της. Η Woodisland έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει αλλά και να επισκευάσει την σκεπή σας με τρόπο τέτοιο ώστε να απαλλαγείται από κάθε πρόβλημα που σας δημιουργούσε η παλιά σας σκεπή.

Στην WOODISLAND μπορούμε να αναλάβουμε την σχεδίαση και την κατασκευή της σκεπής για την οικία, τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και το εξοχικό σας όπως ακριβώς την επιθυμείτε. 

Για την κατασκευή και την επισκευή των ξύλινων σκεπών χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά ώστε οι στέγες που κατασκευάζουμε να έχουν αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Το συνεργείο της Woodisland είναι πλήρως εξειδικευμένο πάνω στο αντικείμενο της κατασκευής αλλά και της επισκευής ξύλινων σκεπών ώστε να μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για την κατασκευή ή την επισκευή που επιθυμείτε να αναλάβουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.