6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

WOODISLAND
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλίας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου ΞάνθηΗ εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων σπιτιών αλλά και εμπορίας ειδών ξυλείας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με δυναμική παρουσία στο χώρο των ξύλινων σπιτιών αλλά και του εμπορίου ειδών ξυλείας η εταιρεία μας αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για την κατασκευή της ξύλινης κατοικίας σας ή την κατασκευή διαφόρων ξύλινων κατασκευών που επιθυμείτε όπως σκεπές υπόστεγα κιόσκια και άλλα πολλά τα οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε κατ΄επιθυμία σας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πληθώρα επιλογών για οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή την οποία επιθυμείτε. Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας εξυπηρετήσει έναν σημαντικό αριθμό πελατών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας διότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα σύγχρονα πρότυπα για την μοντέρνα δόμηση ξύλινης κατοικίας με σκοπό να μπορεί  να παρέχει σε εσάς ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με αντοχή στο χρόνο και φυσικά κάτι που να ταιριάζει στο γούστο σας.

 

 

 

 

 

 
 
 
 


Εξυπηρετούμε άμεσα
με κατασκευές ξύλινων σπιτιών, ξύλινων σκεπών, ξύλινων υπόστεγων αλλά και διάφορων ξύλινων αντικειμένων την Ξάνθη, τις περιοχές της Θράκης αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Η εταιρεία WOODISLAND τηρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σεβόμενη πλήρως το περιβάλλον λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα κάθε φορά που προχωράει σε μια ξύλινη κατασκευή κατοικίας ή οποιασδήποτε άλλης δημιουργίας.

Το προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ είναι εξειδικευμένο πάνω στο κομμάτι των ξύλινων σπιτιών αλλά και του εμπορίου ειδών ξυλίας ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε έργο που αναλαμβάνουμε στον προκαθορισμένο χρόνο που έχουμε ορίσει στο εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα που εκδίδουμε για κάθε κατασκευή ώστε να γνωρίζει ο πελάτης κάθε λεπτομέρεια για την κατασκεή που επιθυμεί.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.