6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατασκευάζουμε για εσάς τα ξύλινα σπίτια που ονειρεύεστε.
 

Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων σπιτιών έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες έργα μέχρι τώρα και έχοντας αφήσει όλους τους πελάτες της ευχαριστημένους με την δουλειά της. Η Woodisland έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει πολλών ειδών ξύλινων σπιτιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

Στην WOODISLAND μπορούμε να αναλάβουμε την σχεδίαση και την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας σπιτιών από ξύλων όπως σπίτια κορμός, σπίτια δοκός και σπίτια καναδέζικα από frame κατασκευές (ξύλινα panel). 

Για την κατασκευή των ξύλινων σπιτιών χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά ώστε το εκάστοτε σπίτι που κατασκευάζουμε να έχει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο και πάνω από όλα να είναι ασφαλές. Το συνεργείο της Woodisland είναι πλήρως εξειδικευμένο πάνω στο αντικείμενο της κατασκευής αλλά και της επισκευής ξύλινων σπιτιών ώστε να μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για την κατασκευή ή την επισκευή που επιθυμείτε να αναλάβουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.