6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΥΠΟΥ FRAME
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατασκευάζουμε για εσάς τα Καναδέζικα Σπίτια Τύπου Frame που πάντα ονειρευόσασταν

 

Σήμερα, η κατασκευή οικίας καναδέζικου τύπου frame είναι πολύ δημοφιλής σε ζήτηση. Η δημιουργία μίας κατοικίας με μπετό κοστίζει πάρα πολύ και έτσι αυτή η τεχνολογία πλαισίου μπορεί να χαρίσει σε ανθρώπους ένα δικό τους σπίτι άμεσα και πολύ οικονομικά. 

Τα πλεονεκτήματα μιας κατοικίας τύπου frame είναι πολλά ξεκινώντας από το πόσο οικονομική είναι μια τέτοια κατασκευή, κάτι που ενδιαφέρει τους περισσότερους στην εποχή που ζούμε. Το υλικό από το οποίο φτιάχνεται μία τέτοια κατοικία είναι το φυσικό ξύλο το οποίο είναι επεξεργασμένο με όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες τεχνολογίες ώστε να μην παρουσιάζει φθορές και να έχει μεγάλη αντοχή στην διάρκεια του χρόνου. Τα καναδέζικα σπίτια είναι πλήρως ανθεκτικά στις αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και στην υγρασία και διαθέτουν πολύ καλή θερμομόνωση. Είναι πλήρως ανθεκτικά ακόμα και σε άσχημα καιρικά φαινόμενα όπως οι έντονες χιονοπτώσεις αλλά ακόμα και οι σεισμοί ενώ υπολογίζεται ότι η διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από 100 χρόνια.

Οι κατοικίες τύπου frame γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένες στην ευρώπη και πλέον και στην Ελλάδα. Η εταιρεία Woodisland μπορεί να αναλάβει πλήρως την κατασκευή ενός καναδέζικου σπιτιού τύπου frame από την σχεδίαση μέχρι την κατασκευή σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προτείνοντας σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο θα σας χαρίσει μια υπέροχη κατοικία ή ακόμα και έναν μοναδικό επαγγελματικό χώρο σε πολύ οικονομική τιμή.

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.