6944820281 ΓΑΛΑΝΗ, Ξάνθη pagrigoris1@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ
Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατασκευάζουμε για εσάς τις ξύλινες κατασκευές κήπων που ονειρεύεστε.
 

Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων ειδών κήπου  έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες δημιουργίες μέχρι τώρα και έχοντας αφήσει όλους τους πελάτες της ευχαριστημένους με την δουλειά της. Η Woodisland έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει πολλών ειδών αντικείμενα και μεγάλες ξύλινες κατασκευές για τον κήπο σας

Η μεγάλη γκάμα ξύλινων ειδών και αντικειμένων για τον κήπο σας, τα οποία αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει η εταιρεία WOODISLAND, περιλαμβάνουν ξύλινα κιόσκι, ξύλινα σπιτάκια σκύλου, ξύλινες πέργκολες, ξύλινες πύλες, ξύλινα πηγάδια, ξύλινα αποθηκάκια κήπου, ξύλινα coffee set ξύλινα τραπέζια και ξύλινες καρέκλες. 

Διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία να σχεδιάσουμε τα ξύλινα αντικείμενα που θέλετε ακριβώς όπως τα φαντάζεστε ώστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να τον διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Υλικά Κορυφαίας Ποιότητας
Σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή που αναλαμβάνει η εταιρεία Woodisland χρησιμοποιεί πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 

Εξειδικευμένα Εργαλεία
Η Woodisland είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εργασία άμεσα και χωρίς φθορές.
 

Ειδικευμένο & Έμπειρο Προσωπικό
Η εταιρεία Woodisland διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και εκπαιδεύει συνεχώς ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.